Tunikor med långa muddar

Ibland blir man bara sååå nöjd med resultatet! Det är de gångerna när man låter plagget hänga framme på en galge och liksom inte kan låta bli att gå och titta på det hela tiden :-) Precis så nöjd är jag med hjärttunikan i vit/brunrandig velour. Beställaren har själv valt tyg och bestämt utformningen så jag ska inte ta åt mig hela äran, men den är helt i min smak - enkel och stilren. Kommer definitivt testa modellen på mina egna tjejer och se vad de tycker.

Modellen är min vanliga tunikamodell i stl 92 men jag har förlängt den och gjort ärmarna lite rakare och med långa muddar. Hoppas att de kommer passa bra!

Favoriter i repris...

...och lite nytt. Har inte blivit så mycket sytt på sista tiden eftersom tvättrådslapparna varit slut. Fy, så retligt att jag missade beställa! Jag har istället mest suttit och skurit till en massa plagg, så nu har jag att ta av minsann. Och idag trillade lapparna äntligen ner i brevlådan - jippee!

Det här setet med hajtröja och muddjeans sydde jag precis innan lapparna tog slut. Tycker lille Sharky gjorde sig rätt bra i blått också.Fler favoriter i repris:

 

Den rosa hjärtvelouren från A&H är så fin men tyvärr så himla dyr. Nu är biten jag köpte i somras slut, får fundera på om jag ska köpa mer. Det kommer ju så mycket nya roliga tyger hela tiden nu som man vill ha.

Fick en bild på en liten tjej i nya Mysungar-kläder. Det är så kul att få bilder där men ser hur kläderna ser ut på! Det känns nästan lite overkligt ibland - oj, har JAG sytt de där! :-)Och så över till det nya. Fick en fråga från en tjej som också syr själv om jag hade lust att sy lite kläder till hennes barn eftersom hon inte hade tid att göra det själv just nu. Vi har kommit i kontakt med varandra via min blogg och börjat mejlväxla, kul att kunna utbyta erfarenheter! Det är lite nervöst att sy till någon som är så duktig själv, får hoppas jag inte får bakläxa ;-)

Detta är vad jag sydde. Den lila hjärtvelouren har legat till sig ordentligt i hyllan. Kul att äntligen sy något av den.


RSS 2.0