Äppletunika

Det var så roligt att sy tunikor att det blev en till i stl 98/104 av bara farten! Det var länge sedan jag gjorde någon äppleapplikation så det fick bli en sådan.

image51

Sedan fick L och M agera modeller! L är för stor och M är för liten för dem (jag ska sy varsin i rätt storlek åt dem) men det var kul att se hur de såg ut på iallafall.


Kommentarer
Postat av: Karolina

Hur får du applikationerna såååå fina? Underbara saker du gör. /Karolina

2008-01-27 @ 18:40:44
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: Maria

Det är faktiskt inte så svårt, jag använder Vliesofix. Först ritar jag upp motivet på vliesofixen, stryker fast fixen på en tygbit, klipper ut motivet, drar bort skyddspappret och stryker fast applikationen på plagget. Sedan är det jättelätt att sy fast applikationen för det ligger ju helt still och tyget blir inte dragit!

2008-01-27 @ 22:09:17
Postat av: Karolina

Du kanske ser ditt svar på min blogg också men jag skriver det här också för säkerhets skull
;-)

Tack för att du tittade in. Fick nästan gråt i halsen.
Du vet kanske lite om hur det kan vara då? Ibland känner jag mig som en bov eller bara fri när jag syr . Jag kan ju sitta där med dunder huvudvärk och ont i ryggen, ont i händerna och ändå känna ivern att det blir bra det jag syr.Det ger glädje mitt i allting som är mindre kul. Vissa dagar får jag bara andas igenom för något annat går inte. När man inte jobbar..vad är då tillåtet i andras ögon, de som inte har kunskapen? Men viktigt för en själv.../Karolina

2008-01-27 @ 22:45:31
URL: http://esterochkonrad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0