Geisha-tunika

Tänk att några detaljer kan göra så stor skillnad! Detta är alltså mitt vanliga singoallamönster fast den har fått halsringning i muddväv och en ny typ av muddar.


Har länge tänkt sy sådana här fuskmanschetter i muddväv och nu har det äntligen blivit av. De är fusk så till vida att jag inte har sytt knapphål utan sytt ihop manschetterna samtidigt som jag sytt fast knapparna. Jag är supernöjd med resultatet! Nu måste jag leta roliga knappar!
Liten nostalgitripp

Det är nu drygt 4 år sedan jag startade den här bloggen och Mysungar föddes. Känns faktiskt lite smått otroligt! Började bläddra bland foton på de allra första plaggen jag sydde och fastnade sedan framför datorn. Så många plagg jag mer eller mindre glömt bort, och vad små och söta L och M var när de poserade i sina kläder :-)

Den här klänningen kommer jag dock ihåg - kallade den för "Dag och natt" eftersom det var en stjärna och måne på baksidan. Var L:s favortitklänning och jag fick även sy ganska många på beställning.Några av M:s allra första Mysungartunikor:Hur många kommer ihåg hur fantastiskt det var när Jofotex landskapstyg kom? Alla sybloggare skrev på en lista för att övertyga dem om att trycka upp det. Nu finns det hur mycket mönstrade och färgglada trikåtyger som helst att välja på!Och Jofotex röda elefanter, de har verkligen hängt med länge och är fortfarande lika fina och uppskattade.Och till slut det mönstrade velourtyg som är det finaste någonsin - jag tröttnar aldrig! Har bara en liten bit kvar nu...
RSS 2.0