Glad sommar!

Jodå, jag lever! Det har hänt en hel del tråkigheter under våren som har gjort att jag inte har haft någon ork eller skaparlust de senaste månaderna. Jag har t o m tackat nej till beställningar och det är nog första gången det har hänt. Nu är det semestertider så sömnaden kommer att ligga nere ett tag till, så hoppas jag att jag är full av energi till augusti igen! Då ska jag frossa i alla nya velourtyger jag har köpt på mig och sy riktigt mysiga Mysungekläder igen!

Det lilla sömnad som jag faktiskt har ägnat mig åt har varit av helt annat slag än vanligt. Vi köpte en husvagn i våras, något äldre men fräsch och fin. Fast det där 90-talsstuket på gardiner och dynor kunde jag bara inte med! Så den har fått sig en liten make over, nu kommer jag att trivas mycket bättre i den i sommar.

Före:


Efter (har lagt in nya bättre bilder):




Kommentarer
Postat av: Mia/JuMel

Trist att höra att du haft en jobbig vår, hoppas att allt är väl med dig och din familj iaf! Jösses, så snyggt du gjort i husvagen! Kanske får ta hjälp av dig när vi köper "ny" husvagn från början på 90-talet:) Dynor och gardiner i en sån brukar ju inte vara allt för kul men det är ju massor med jobb med att klä om dynor. Bra jobba!

2010-07-01 @ 19:26:56
URL: http://jumelsyblogg.blogspot.com
Postat av: Lina

Vad roligt att "se" dig igen! Verkligen snyggt jobb du gjort med husvagnen! Blev nästan lite sugen på att skaffa en själv....:) Hoppas du får en skön sommar och att du hittar skaparglädjen igen! Ska bli roligt att se dig och alla dina fina mysungekläder igen till hösten!

2010-07-01 @ 19:43:54
URL: http://www.appelpappeldesign.blogspot.com
Postat av: Krumelej/Malin

Vad roligt att ha dig tillbaka. Du och dina mysiga kläder har varit saknade :D. Vad tråkigt att höra att våren varit jobbig. Hoppas att allt är bättre nu och att sommaren blir toppen. Du har verkligen gjort ett superjobb med husvagnen. Man kan inte tro att det är samma vagn på bilderna.

2010-07-01 @ 21:40:39
Postat av: Linda W

Supersnyggt! Blir så mycket fräschare och trevligare med nytt tyg.

2010-07-01 @ 23:19:48
URL: http://blogg.volatile.se
Postat av: Cecilia & Busiga ungar

Wow...hur snyggt som helst. Skulle också vilja piffa upp våran husvagn men än då länge är det bara en massa snack från min sida. Men nu fick jag lite mer inspiration....

2010-07-02 @ 09:14:36
URL: http://busigaungar.blogspot.com
Postat av: Lilla I

Vilken riktigt snygg makeover! :)

2010-07-02 @ 11:07:47
URL: http://didelidoo.blogspot.com
Postat av: Hello

Visst är det märkligt svårt att fota i en husvagn! Jag har bara superdåliga bilder inifrån vår. Er blev jättefin! Vår är ännu lite äldre, så dynorna är helt ok, men nya gardiner och en ny lampa gjorde susen.

2010-07-02 @ 11:33:55
URL: http://www.hellosblogg.blogspot.com
Postat av: Mysungar

Tack söta ni för alla kommentarer!



Ja, det var verkligen ett j-kla jobb att klä om dynorna! Det värsta var allt sprättande för att kunna använda det gamla tyget som mall, när jag väl började sy sedan gick det rätt fort. Men det var värt det! Jag la 1300:- på nytt möbeltyg, vad det skulle kosta att lämna in dynorna och få dem omklädda vågar jag inte ens tänka på...

2010-07-02 @ 13:45:58
URL: http://mysungar.se
Postat av: Marilen

Härligt att du är tillbaka! Har saknat dig och dina härliga kreationer ;)



Tråkigt att höra att du haft en jobbig vår men jag håller tummarna för att du/ni mår bättre nu :)



kram

PS. blev jättesnyggt i husvagnen efter din makeover!

2010-08-02 @ 16:35:15
Postat av: Annica

Så, snygg husvagnen blev! Nu blir jag såååå sugen på att fixa vår "snygga" 90-tals-vagn! Fast maken får väl spader om jag börjar sprätta i det tyget också.... hm, kanske på höstlovet när han jobbar....

Fina små kläder syr du också! Ha ett skönt slut på sommaren och en fin höst!

2010-08-15 @ 14:48:37
URL: http://lillaanka.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0