Superunik tunika

Oj, nu har jag legat på latsidan igen! Ja, när det gäller bloggandet alltså :-) Sytt har det blivit en hel massa men jag har varit lite dålig med fotograferandet.

Något som iallafall har fastnat på bild är detta set i ljusrosa och en jättefin petrolblå velour från Hilco. En återkommande beställare frågade om jag kunde sy en tunika med dotterns handavtryck som applikation. Tyckte det var en jätterolig idé! Snacka om personlig prägel på kläderna :-) Så medan lilltjejen (tydligen under vissa protester) fick sin hand avbildad skred jag till verket med att göra den nya tightsmodellen som ni ser i mitt förra inlägg. Lagom tills jag hade sytt tunikan och tightsen landade handavtrycket i brevlådan och det var "bara" att sy dit handen. Inte helt lätt att sy en sådan applikation snyggt så jag valde att sy med en gles och ganske smal sicksack som liksom försvann lite i velouren. Då syns det inte om det inte blir helt perfekt runt kanterna.



  

Här några beställningar som också fångats på bild. Repris från mitt förra inlägg fast den ljunglila tunika har Barbaskön istället och molnsetet är i stl 86.

  

En ny omgång elefanter har landat och eftersom L o M inte hann få några kläder i det  innan det tog slut första omgången började jag sy till dem direkt nu. Imorse hade båda bråttom att byta om till varsin nysydd klänning. Det är verkligen roligt att de uppskattar det man syr åt dem!


Kommentarer
Postat av: LinSar

Du gör så mycket fint.Det är alltid så kul att se va du sytt.Härliga tunikor

2008-10-05 @ 22:09:02
URL: http://www.blogspot.com
Postat av: GOBLIgobli

Genialt!!! Den alldeles perfekta personliga applikationen! Gillar även kombinationen av petrol och ljusrosa och för att inte tala om modellen. :-)

Helt perfekt.

2008-10-05 @ 22:34:49
URL: http://gobligoblisyr.blogspot.com/
Postat av: Helena

Alltihop är jättefint! Det rosa och petrolblå är hur snyggt ihop som helst!

2008-10-05 @ 23:28:33
URL: http://lillofant.blogspot.com
Postat av: June

Underbart set, det ljusrosa och petrolblå. Jättesnygg färgkombination och jag håller med Gobli, idén är ju genial!!

Elefantklänningen var jättesöt på!!

2008-10-06 @ 09:05:30
URL: http://www.junebacken.se
Postat av: Mysungar

Tack alla! :-)

Jag tyckte också idén var genial när beställaren kom med sin förfrågan! Extra kul att få göra något lite annorlunda och personligt.

2008-10-06 @ 22:36:58
URL: http://mysungar.blogg.se/
Postat av: áYeliqa

Jättefina kläder :) För nåt åt sedan gjorde jag en liknande applikation och de blev väldigt uppskattade av barnen :) Men jag måste erkänna att din applikation blev mycket, mycket snyggare. Jag använde vanlig trikå, men det kanske hade varit en god ide att prova göra dom i velour

2008-10-09 @ 15:52:10
URL: http://tokigtalikt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0