Påfyllning

Jag är så glad! Äntligen har jag fått hem några meter till av Andersson & Hjalmarsons underbara tryckta velour med blommönster. Den rosa varianten är tyvärr helt slut, men denna är faktiskt den snyggaste. Någonsin. Jag tröttnar aldrig på den! :-)Draktunika

Fick frågan om jag kunde sy velourtunika med en drakapplikation till en liten tjej som gillar drakar och det var jag ju tvungen att prova. Mycket pill såklart, men det är så kul att se hur figuren växer fram medan man syr. Och jag tycker faktiskt att hon blev rätt fin, den lilla draktjejen. För jag tror nog att det är en tjej. Hoppas att den nya ägarinnan gillar henne också!Det närmar sig

Nu är den nya hemsidan nästan färdig! Det kommer att bli en webshop där man kan köpa redan uppsydda plagg direkt men huvudfokus kommer självklart ligga på möjligheten att beställa helt efter eget önskemål. Det har varit en lång process som nu närmar sig slutet. I och med detta har jag även registrerat Mysungar som företag. Jättekul och samtidigt lite läskigt - nu är det på riktigt! Lite finslip och en del praktiska detaljer återstår innan jag kan lägga upp den nya sidan men förhoppningsvis blir det inom några veckor.

Jag passar på att visa några nysydda tunikor så länge.


Härliga (och svårfotograferade) Iris visa i lila - världens mjukaste och skönaste ekologiska bambuinterlock. Jag har inte sagt det förut va? :-)


Färgglatt i limegrön jersey med cerisa hjärtan.

Uppladdning

Just nu är det uppladdning i TV-soffan inför finalen på Melodifestivalen. L o M har väntat ett helt år på detta och i år får vi verkligen hoppas att Eric Saade vinner så vi slipper torkar tårar! Det är lite roligt att de är så engagerade, så vi bullar upp för en riktig myskväll.

M har så klart hoppat i mysoverallen och matchar med en för dagen nysydd scarf av den sista lilla snutten rosa fordonsinterlock jag hade.

Trevlig kväll!


Nya tingelingisar

Jaha, då har man blivit förkyld så här lagom till helgen, det var väl typiskt :-( Orkar inte annat än att ligga i soffan med datorn i knät men då kan jag ju passa på att blogga iallafall!

Den här tingelingklänning i retroringsvelour är en beställning som jag sydde häromdagen. Har sagt det förut och säger det igen, gillar verkligen det här tyget och jag vill ha MER i den stilen.

Den här fick en grodprinsapplikation. Applikationer är verkligen jättekul att sy men det har tyvärr inte blivit så ofta på sista tiden. Tyckte att den passade bra till den här rosa prinsessdrömmen.

Förresten, om det är någon som undrar varför jag, något ologiskt, kallar dem tingelingklänningar är det för att jag sydde den allra första i en grön velour som av sambon benämndes tingelinggrön - därav tingelingklänning!

Trevlig fredagkväll!

Elefanter på rad

Några obloggade tunikor med de sötaste och gladaste elefanterna. Den minsta tunikan är i stl 74 och den största i stl 110/116.


RSS 2.0