Betar av lite obloggat

Här är några obloggade plagg sedan innan jul. Fordonstunikan är en favorit! Ett i mångas ögon pojkigt tyg i en tjejmodell, det gillar jag! Turkost och rött är så fint ihop också. Dessa kläder springer numera runt i Umeå :-)

Ett par namnbyxor som blev en julklapp till en liten Freja. Tar sin lilla tid att sy men resultatet är värt det. Ingen risk att de kommer bort på dagis heller va? Har tidigare sytt andra plagg med namn på men detta är de första byxorna.


Retrotryck

Wow, vad kul det var att plocka fram dessa godingar från tyghyllan! Var tyvärr alltför länge sedan sist. Man blir så glad det somriga landskapet och de söta flodhästarna, eller hur?
Söt mysunge!

Fick de här underbara bilderna häromdagen! En riktig mysunge i retroringsklänning. Tack för att jag får pulicera bilderna här på bloggen!


Och vinnarna är...

Vad roligt att så många ville vara med och tävla! Ni blev så många att jag bestämde mig för att lotta fram två vinnare istället för en. Efter att ha räknat igenom alla kommentarer kom jag fram till att det blev 221 lotter som jag numrerade i den ordning de inkom.

Jag använde mig sedan av en slumptalsgenerator för att lotta fram två nummer.Vinnarna är Petra och Sylvia! Stort grattis!

Vinnarna har meddelats per mejl.

TÄVLING!Länge sedan jag hade en tävling så nu är det dags! Såg att besöksräknaren snart är uppe i 50 000 besökare och det måste ju firas.  Nästa vecka fyller jag dessutom år, jämt till råga på allt. Ännu större anledning att fira med en tävling!

 

Jag lottar ut ett valfritt plagg (med undantag för mysoverallen)  i stl 56-128, förutsatt att jag har tagit fram mönster för den storlek du önskar och att jag har tyget du vill ha hemma.  Allt du behöver göra för att vara med är att lämna en kommentar här nedan. Glöm inte att fylla i din mejladress så jag kan komma i kontakt med dig om du vinner.

 

Vill du ha en extra lott länkar du dessutom till mig i din blogg eller om du är med på Facebook delar du inlägget på din sida (länk till Mysungars sida hittar du längst ner i högerspalten). Glöm i så fall inte att skriva en extra kommentar med din bloggadress alternativt facebookadress.

 

Tävlingen pågår fram till 28 januari kl. 20.00. Vinnaren presenteras på här bloggen den 29 januari.

 

Lycka till!


Mysoverall 2.1

Då var den färdig! Mysoverallen i relaxed fit med snöre i midjan och fodrad huva. I mitt förra inlägg skrev jag att Mysoverall 2.0 var på gång, men allt blir inte alltid som man tänkt sig. Prototypen för 2.0 blev jag inte riktigt nöjd med så det blev att sätta sig bakom symaskinerna och med vissa ändringar blev 2.1 född. Precis som slim fit versionen har denna overall långa muddar som man kan vika ner för att få en lång användningstid. Återstår att se om den blir lika populär hos M som slim fit overallen blev. Hann tyvärr inte med något livefoto innan sänggång idag, hoppas kunna få till ett imorgon.Mysoverall 1.0

Äntligen har jag kommit till skott och sytt den mysoverall som jag varit sugen på så länge nu. Vilken succé det blev - M har bott i den i tre dagar nu! ;-) Detta är version 1.0 i slim fit (inte för att så mycket sitter slimmat på M men ändå). Långa muddar i ärmar och ben som går att vika ner så den räcker länge.

Mysoverall 2.0 i relaxed fit är redan på gång. Tänkte göra den med dragsko och snöre eller knapphålsresår i midjan så man kan dra åt. M meddelade att hon ville ha den med likadana fickor och luva så så får det bli. Väldigt smidigt att sy fickor på den här sättet förresten, de är fastsydda från avigsidan med täcksöm så det samtidigt blir snygg dekorsöm på framsidan. Passade på att sy matchande täcksömmar vid axlarna.
Det har varit en härlig julledighet men snart är det dags att ta tag i beställningar och planering för framtiden. Det är mycket på gång nu, ni kommer att få se ;-)

RSS 2.0