Nya auktioner på Tradera

Har rensat i webbshopen och lagt upp en del på Tradera istället. Vill även passa på att meddela att jag har skaffat ett företagskonto för Mysungar på Tradera och att ni fortsättningsvis hittar mina auktioner under alias Mysungar. Så skynda fynda nu, som alltid ligger allt med utrop 1:-!

Här hittar du auktionerna:
http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2904543


Snabbinlägg med en massa nytt!

Oj, jag har mycket obloggat nu.. Kanske inte är någon revolutionerande sömnad men i nya tyger och roliga kombinationer så det är ju kul att få med bilderna i ett inlägg för dokumentationens skull. En bild säger mer än tusen ord, så här kommer en massa bilder helt enkelt! Ha det gott!Höst redan?

Usch, vad höstruskigt det blev på en gång, inte är det väl dags redan? Hoppas att solen kommer tillbaks en sväng för jag känner mig inte riktigt färdig med sommaren än... Fördelen är väl att man med gott samvete kan sitta inomhus bakom maskinerna och att det är fritt fram att frossa i velour igen :-)

Den här tunikan har fått en maskinbroderad applikation. Det är lika fascinerande varje gång att se hur motivet växer fram! Varje gång man köper en ny maskin krävs det en liten inkörningsperiod då man lär känna varann och nu känns det som om jag och min brodyrmaskin börjar bli kompisar :-) Bra, för jag har massor med nya motiv jag vill prova.


Försökte ta foto på en annan maskinbroderad tunika jag precis sytt men det var totalt omöjligt i kvällsljuset... Min kamera gillar visst inte cerise. Får återkomma med den när jag fotat i dagsljus istället.

Ni har väl inte missat att jag har en massa nya tyger på ingång? Bilder finns på Facebook-sidan och på tygsidan. Några har jag redan testsytt i, som dessa:
RSS 2.0