Vinnaren i apriltävlingen

Nu är tävlingen avslutad! Kul att så många ville vara med! Jag tog anmälningarna på Facebook och la till anmälningarna på bloggen, totalt blev det 53 lotter. Sedan slumpade jag fram ett nummer och räknade fram till anmälning 24.Och vinnaren är Åsa Fridh! Stort grattis! Jag hör av mig per mejl.

Min nya älskling!

Har gått och köpt mig en maskin som jag varit väldigt sugen på ett tag - en brodyrmaskin! Det är en begagnad Janome 350e, köpte den av en annan sybloggare vilket var väldigt smidigt. Är helt ny i maskinbrodyrvärlden så det fortfarande en liten djungel för mig men det är samtidigt jättekul att prova på något nytt.Fick den förra veckan och har inte hunnit sy så mycket med den eftersom vi var bortresta hela påsken men några små broderier har det blivit iallafall. L o M är jättefascinerade och vill att jag ska sy på den hela tiden :-)Den här singoallan med de söta små ugglorna är till M, som fyllde 6 år häromdagen. Min stora lilla tjej!

Ni har väl inte glömt att anmäla er till tävlingen förresten! Avslutas imorgon!

Tävling!


Nu är det dags att fira att den nya hemsidan är uppe med en tävling! Eftersom det äntligen har blivit vår och man börjar bli sugen på vår- och sommarkläder lottar jag ut en kortärmad överdel i valfritt tyg (förutsatt att jag har det hemma) och storlek mellan 56-128. Välj mellan singoallatopp, kortärmad t-shirt och body (stl 56-86).

För att delta i utlottningen kan man göra på två sätt:
1. Gilla Mysungar på Facebook och skriv en kommentar att du deltar i tävlingen under inlägget på Mysungars Facebook-sida.
2. Länka till Mysungars blogg från din egen blogg och skriv en kommentar att du deltar i tävlingen under inlägget på bloggen. Glöm inte att fylla i din mejladress så jag kan komma i kontakt med dig om du vinner.

Givetvis kan man göra både och, då får man två lotter. Jag lägger sedan ihop anmälningarna på Facebook-sidan och på bloggen och drar en vinnare! Klart som korvspad? Hoppas det! :-)

Tävlingen avslutas den 29:e april kl. 21.00. Lycka till!

Jag har väl ändå inget roligare för mig...

...så jag kan ju sitta här och klicka :-) När jag pekade om domänen försvann visst alla bilder i inläggen... Så nu måste jag gå igenom alla och lägga in bilderna igen. Inget man gör på 5 minuter direkt... Pust! Nu vet ni varför det saknas bilder iallafall.

Ny hemsida

Äntligen har det blivit dags för premiären av den nya hemsidan! Jag kommer under kvällen att peka om domänen dit. Det kan dock ta lite tid innan allt fungerar som det ska. Den nya sidan kommer alltså i fortsättningen ha adressen www.mysungar.se och den här bloggen kommer ha adressen www.mysungar.blogg.se. Håll nu tummarna för att jag lyckas få till det! :-)

Tillägg: Nu ska det funka med både www.mysungar.se och mysungar.se!

Vårmössor

Ett riktigt mössrace har jag haft vid maskinerna idag. Det blev ett helt gäng tunna vårmössor som landar i den nya webshopen (som förhoppningsvis kommer igång under veckan). Även "skomakar´ns ungar" har fått nya vårmössor. Inte för att det behövdes några mössor i det varma soliga vädret idag, men de var ju tvugna att ta på och prova dem så jag fick fota iallafall!


Upptäckte att det slank med en obloggad tröja i vikingatyg också :-)

Till en liten Neo

En beställning jag sytt på uppdrag av Neos farmor. Turkos/brun glada-elefanter-body med matchande turkosa namnbyxor. Det är praktiskt med korta namn när man ska sy namnbyxor! :-) Det var ett tag sedan jag sydde i de fina turkosa elefanterna så det var extra kul.


RSS 2.0