Våriga tingelingklänningar

Det var inte länge sedan jag skrev att jag längtade efter vår och nu är huxflux så gott som all snö borta, vårfåglarna sjunger för full hals och snödropparna har tittat upp. Igår och idag har det dessutom varit 14 grader varmt så jag kan verkligen inte klaga längre!

Tingelingklänningen i den gröna skogtrikån känns väldigt vårig och fräsch. Kul att få plocka fram flodhästtyget också, det var faktiskt ett tag sedan. När jag började blogga fanns det knappt några roliga mönstrade velourer eller trikåer överhuvudtaget och nu kommer det nya hela tiden, det är knappt så man hinner med! Just nu ser jag speciellt fram emot Znoks kommade ubåtar, drakar och vikingar.



Fortsätter med sommargarderoben

Jag är väldigt svag för kombinationen lime, rött och cerise. Sådana här tunikor är ju så enkla och roliga att sy, så när CoverPron ändå stod laddad med limegrönt kantband kunde jag inte låta bli att sy en kortärmad tunika i fordonstyget. Var bara tvungen att sy matchande limegröna täcksömmar också. Återstår att se om jag lyckas få till några matchande tights också. Tycker tröjor, tunikor och klänningar är mycket roligare att sy än byxor...


Nya auktioner på Tradera

Har rensat i gömmorna och lagt ut nya auktioner på Tradera ikväll. Kika gärna in här


                 


Mer kortärmat!

Här är ett gäng kortärmade tunikor i nya tyger. Den här vintern som vi har haft i Göteborg i år har varit helt fantastisk men nu vill jag ha VÅR!! Bort med all snö och slask, jag vill ha snödroppar och tussilagor och fågelkvitter nu! Och massor med tid att sy ännu mer kortärmade vårliga kläder!



Och ännu mer moln

Näe, jag är fortfarande inte trött på dem - idag har jag beställt ännu mer molntyg :-) Här kommer ännu ett molnplagg. Den här gången i trikå med bruna tights till. Lite vårkänsla över den, eller hur? Nu blev jag sugen på att sy sommarkläder!

RSS 2.0