Mera moln och nya namnlappar

Kan inte få nog av denna underbara velour! Det senaste alstret är en "tingelingklänning" i molnvelour med matchande rosa ärmar. Känns som en liten fluffig prinsessdröm ;-)



Mina nya namnlappar, specialbeställda från minanamnband.se, blev som pricken över i:et på klänningen! Är så nöjd att jag äntligen gjorde slag i saken och beställde! De kostade ju visserligen en del, men det är så mycket roligare att ha en egen design.


Och vinnaren är...

Vill börja med att tacka alla som tagit sig tid att anmäla sig till min lilla tävling! Jag är överväldigad att ni var så många! Är många gånger själv alldeles för lat för att orka anmäla mig till bloggtävlingar så därför ville jag ha ett pris som gav lön för mödan. Jag hoppas att vinnaren tycker att det gjorde det också!

Själva lottningen var ett perfekt projekt för en pysslig 6-åring. L skred till verket under stor koncentration och klippte ut alla de 106 små rutorna som jag hade skrivit ut.



Även M var med på ett hörn och vek de små lapparna.



Sådär, allt färdigklippt och färdigvikt. Blanda, blanda, blanda...



Och så dra en lapp!



För säkerhets skull räknade jag till den 82:e kommentaren tre gånger.
Och vinnaren är Malin med Tilde och Arvid!!
Stort grattis!

 


TÄVLING!

Besöksräknaren tickade för ett tag sedan förbi 30 000 och då hann jag inte med att ha den utlottning som jag hade tänkt fira det med. Så jag tar den nu istället när jag snart är uppe i 35 000 besökare!

Jag lottar ut ett dag- och nattset i valfri storlek mellan 74-128. Du får välja om du vill ha tunika + tights eller tröja + muddbyxor.



Reglerna är som följer, länka till inlägget i din blogg (du får gärna kopiera bilden om du vill) och skriv sedan en kommentar till detta inlägg. Har du ingen blogg så mejlar du tre personer och tipsar om tävlingen istället och lämnar sedan en kommentar här (glöm inte att fylla i din mejladress så jag kan komma i kontakt med dig om du vinner).

Tävlingen avslutas söndag den 21:e februari kl. 22.00. Vinnaren utses sedan genom lottning och meddelas här på bloggen.

Lycka till!

                   



TÄVLINGEN ÄR NU AVSLUTAD!


Sportlov och syabstinens

Nu är det sportlov och jag och barnen har passat på att åka till mormor och morfar. Det mesta sportandet består dock i OS-tittande, räknas det kanske? Fast en hel del pulkaåkande i backarna har det iallafall blivit.

Det är konstigt att syabstinensen infinner sig så fort man åker hemifrån... Fast man kan gå hemma i flera veckor och titta på maskinerna och känna noll lust och inspiration. Nu sitter man här och ser att flera tygbeställningar ankommit till postombudet, och mannen meddelade att mina specialbeställda namnlappar trillat ner i lådan. Gissa om jag är nyfiken så jag håller på att spricka! Får passa på att visa några obloggade plagg så länge, ett par puffbyxor i stjärnvelour och en velourtunika med fjärilsapplikation som ska matcha ett par tighs i det gula apor/lejontyget.





Seg start på det nya syåret...

Här råder inte bara bloggtorka, det är värsta öknen... Har kämpat för att komma igång med att sy efter juluppehållet men det är motig när det kommer magsjuka efter magsjuka och förkylning efter förkylning. Någon gång borde det väl vända så man får tillbaks lite ork och inspiration igen??

Under tiden samlar jag tyg på hög, eller ska jag kalla det berg? :-) Men det är väl OK va?


Tröst för en tygsamlare

Tyg isolerar skåpet där det förvaras.

Tygköp håller konjunkturen igång.

Tygköp är billigare och roligare än psykoterapi.

Tyg behöver inte förvaras i kylskåp och inte tillagas för att njutas av.

Tyg behöver inte matas, snytas, bytas på eller motioneras.

Tygköp är inte omoraliskt, olagligt eller fettbildande.

Tyg lugnar nerverna och tillfredställer själen.

Tyg är bra för att täcka tidigare tomma ytor, t ex strykbrädan, matrumsbordet, gästrummet...

Tyg tillfredställer din längtan efter skönhet och inspiration åtminstone fyra gånger; när du köper det, när du tittar på det, när du syr av det och när du använder den fantastiska sak det blev till sist.

Tyg är oftast billigare än bildelar, båtprylar, golfartiklar och fiskedon.

Den som har mest tyg vinner!

Du får köpa mer tyg - det är du värd!



RSS 2.0