Nu ska det bloggas igen!

Ja, nu är det verkligen dags att ruska lite liv i den här bloggen igen! Var ju en halv evighet sedan jag bloggade sist. Problemet är att det är så mycket snabbare och enklare att göra inlägg på facebook att bloggandet aldrig blir av. Men visst är det mycket trevligare med en blogg!
 
M behöver lite påfyllning i garderoben efter sommarlovet och eftersom hon fortfarande är smal som en sticka hänger många köpta klänningar och tunikor ofta som tält på henne. Då är det naturligtvis praktiskt att själv kunna sy kläder med bra passform. Oftast syr jag i stl 110/116 på bredden och förlänger till stl 122/128 på längden.
 
Den här randiga jerseyn är verkligen helt fantastisk! Otroligt mjuk och skön och med stickade, inte tryckta, ränder. Kommer från Strömming som numera bara tar in ekologiska tyger. Superpraktisk att matcha till byxor i olika färger, sånt gillar jag! Funderade först på att sy någon applikation men valde att nöja mig med fickor och rosa täcksömmar.
 
Deertyget är ett gammalt favoritmotiv men jag är inte riktigt säker på att jag gillar den här turkosa lika mycket som den gröna. Hoppas att den gröna kommer tillbaka någon gång, då ska jag köpa på mig massor! Det fick iallafall bli en singoallaklänning till M i den. För variations skull fick den en volang med rullfåll nertill.


 

RSS 2.0