Julmarknad

Den 3:e december är det julmarknad i Jonsered (Jonsereds fabriker) och Mysungar kommer finnas på plats. Hoppas vi ses där!



Mysigaste overallen

Mysigare plagg finns nog inte! Är ganska säker på att M har hoppat i sin mysoverall lagom till Minimello och fredagsmyset ikväll. Den här overallen har precis blivit färdig och är just nu på väg till sin nya ägare. Blev så vansinningt nöjd med den! Den är sydd i finaste velouren från Hilco, köpt hos Karinottilia. Mössan är fodrad med randig jersey från Ikasyr, inhandlad hos Strömming.


Modellen har blivit lite förbättrad sedan jag sist bloggade om den. Efter att jag sytt fast luvan på overallen bandkantar jag den overlockade kanten med ett smalt band och bred tvillingsöm. Jag stickar sedan fast nederkanten genom att sy exakt på den ena sömmen. På så sätt slipper man se den overlockade kanten.



Här syns även mina nya lappar som jag beställt hos Oneexter. Smidigt att slippa sy dit en extra storlekslapp! Och så blev de ju så snygga!






Trevlig helg!

Dags igen...

...för Traderaauktioner! Avslut 11 november.


Känns som om det inte finns så många läsare kvar på den här bloggen vilket i och för sig inte är så konstigt när jag knappt skriver här längre. Det är bara så mycket lättare att skriva på facebook-sidan och jag hoppas att ni som inte redan har gillat den gör det. Nu är det dessutom bara 19 gillare kvar till utlottning av en tröja!

Mysungars facebook-sida hittar ni här:
https://www.facebook.com/Mysungar

Auktionerna hittar ni här:
http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2904543

RSS 2.0