Unisex!

Jo, just det, jag nämnde ju tidigare att jag hade sytt några set som även passar pojkar och så här blev de. Det övre i stl 98/104 och det undre i stl 86/92. Supermysiga kläder nu är höstrusket börjar komma!Aptunika

M och jag var på tygmässa i fredags och M förälskade sig i den bruna apvelouren i Mjukatygers monter. Jag som inte varit så förtjust i just detta mönstet och bara köpt en liten, liten bit av det lime/svarta innan fick naturligtvis ge vika och köpa en meter. Hann knappt komma hem innan hon undrade när jag skulle sy hennes tunika. Efter att ha fått en kram och ett "Bästa mamman" som tack för att jag köpt tyget, kunde jag ju inte annat än att sätta mig ner och sy den :-) Och ja, den blev faktiskt ganska fin. Och är världens bästa M nöjd är mamman också nöjd!
Till en liten kille

Har man bara döttrar är det väl rätt naturligt att det blir mest tjejkläder. Därför är det extra kul när man får en beställning till en kille. Har precis sytt detta lilla setet i stl 74 (som visserligen passar lika bra till en tjej). Det är Mjukatygers stjärntrikå och svart sweatshirt i byxorna.


Fick mersmak av pojkkläderna och sydde några velourset i unisexutförande. Har inte hunnit ta några bilder men de dyker snart upp på en auktionssajt nära dig :-) Just nu är det faktiskt full rulle bakom symaskiner, det var länge sedan det var så roligt att sy. Det långa syuppehållet var nog välbehövligt! Vill någon beställa något så är det bara att mejla!

Glömde ju...

...de här två tunikorna i trikå från Znok som Johanna Ahlard har designat. Jag älskar tyg i rosa där mönstret INTE är tjejigt och "tuttinuttigt", dessa blir jag jätteglad av och de går hem hos döttrarna också.
Och några set till!

Bara för att det är så roligt att sy i velour igen. Stl 98/104 den här gången. Dessvärre har det inte blivit så himla mycket sytt den senaste veckan. Först nackspärr och sedan en förkylning på det :-( Får glädja mig åt att barnen har varit ovanligt friska i år vid skola/dagisstart. En omgång förkylning brukar ju annars komma som ett brev på posten vid den här tiden.

L och M har fått lite nya plagg till höstgarderoben också, men jag har glömt att fota dem. Lägger upp bilder så fort jag hinner.
RSS 2.0