Tygshopping

Inte kan man väl passera Söderköping utan att stanna på Jofotex och fylla på tyglagret ännu mer? Och har man husvagnen på släp kan man ju inte heller låta bli att stå en natt på campingen som dessutom ligger så otroligt nära :-)

Bl a så fick jag med mig söta små retrofår därifrån idag, men jag hinner springa över vägen och shoppa en gång till innan vi åker imorgon... Det är nästan så jag längtar hem till symaskinerna istället för att campa och njuta av sol och bad. Men bara nästan :-)Glad sommar!

Jodå, jag lever! Det har hänt en hel del tråkigheter under våren som har gjort att jag inte har haft någon ork eller skaparlust de senaste månaderna. Jag har t o m tackat nej till beställningar och det är nog första gången det har hänt. Nu är det semestertider så sömnaden kommer att ligga nere ett tag till, så hoppas jag att jag är full av energi till augusti igen! Då ska jag frossa i alla nya velourtyger jag har köpt på mig och sy riktigt mysiga Mysungekläder igen!

Det lilla sömnad som jag faktiskt har ägnat mig åt har varit av helt annat slag än vanligt. Vi köpte en husvagn i våras, något äldre men fräsch och fin. Fast det där 90-talsstuket på gardiner och dynor kunde jag bara inte med! Så den har fått sig en liten make over, nu kommer jag att trivas mycket bättre i den i sommar.

Före:


Efter (har lagt in nya bättre bilder):
RSS 2.0