Slipover

Det är alltid kul att göra nya plagg och en slipover har funnits i tankarna lääänge! Så när jag fick frågan om jag ville sy en sa jag genast ja! Modellen är ju inget märkvärdigt egentligen, har utgått från en vanlig tröja, skippat ärmarna och gjort halsringningen lite v-ringad.Fick bilder på slipovern och dess nye ägare och de vill jag så klart visa! Fin kille, va? ;-) Tycker lillasyster är rätt fin också i matchande singoalla! Stort tack till A & M:s mamma för de fina bilderna!

   


Tripp, trapp, trull!

Idag blir det ett snabbinlägg, har åkt på en förkylning igen (dessa dagisbaciller...) och orkar inte skriva så mycket. Ingen idé att försöka sy, efter att ha klippt fel ett antal gånger tyckte jag att det var bäst att lägga ner det :-) Håll ut ni som väntar på era beställningar - de är på gång!

Ville bara visa en rolig beställning jag har sytt. Fick äran att sy varsin tröja i landskapstyget åt tre bröder - en stl 116, en stl 104 och en stl 80. Och så här fina blev de på! Är så glad att jag får dela med mig av den härliga bilden!


Och så äntligen nya auktioner på Tradera!

Får en hel del frågor om när jag ska lägga ut något på Tradera igen och jag har sagt "det kommer snart" lääänge nu! Jag får skylla på mina bloggläsare som håller mig fullt sysselsatt med beställningar ;-) Men igår laddade jag upp tio enkronorsauktioner - fina fyndchanser med andra ord! Jag lyckades knåpa ihop två små tunikor av det grön/bruna och rosa/oranga stjärntyget jag hade kvar, sedan är det definitivt slut. A&H kommer inte tillverka mer av det, iallafall var det det beskedet jag fick för några veckor sedan :-(

Några byxor slank med in på flickkategorin av bara farten men passar naturligtvis lika bra på killar :-)

Auktionerna hittar ni här.

     

     

      

   

RSS 2.0