Välkomna in till Mysungars hörna!

Så, nu har jag placerat mig vid rätt dator (låter som vi har jättemånga, men det är faktiskt bara två) så jag kan ladda upp mina bilder som jag lovade! Har tillbringat hela dagen med att gå runt på Elmia-mässan och kolla på husbilar så det är riktigt skönt att sitta framför datorn och vila fötterna.

Som motvikt till alla bilder på stora fina syrum som oftast är det folk visar upp tänkte jag bjuda in mina bloggbesökare till min lilla syhörna. Ca 3,5 kvm är den, i en avskärmad del av vardagsrummet. Vårt hus har 4 rok så det blir inget rum över till min hobby, men vardagsrummet är stort så då fick det bli så här istället. Fördelen med att ha det så här är att man är ganska social samtidigt som man syr. Annars skulle väl sambon och jag knappt ses för när barnen har somnat sätter jag mig vid maskinerna!



      

Det är inte riktigt färdig än, lampor och tavlor sitter fortfarande kvar på samma ställe som innan jag började inreda hörnan. Jag hade tänkt få upp några hyllor och snicka ihop någon typ av trådställ jag kan sätta på väggen. Ett nytt bord får det bli såsmåningom också, det är liiiiite lite arbetsyta just nu :-) Sambon skojar jämt om att jag ska bjuda in till användarträff och mingelparty i min syhörna och detta är väl det närmsta jag kan komma! Varsågoda och mingla på inne hos mig!

Senaste tiden har jag bara sytt beställningar, mest likadana kläder som redan finns på bloggen. Men en ny och rolig beställning var denna cerisa tunika i trikå från E-slöjd.



Modellen är samma som kanintunikan med lila kantband jag gjorde för ett tag sedan, men detta är en storlek 80 istället. Beställaren hade ett par randiga tights som vi efter lite mejlväxlande kom fram till var i trikå från E-slöjd. Eftersom jag hade matchande trikå från just E-slöjd hemma resulterade det i denna tunika som matchar tightsen som är randiga i just cerise/gult/orange. Kul när man kan sy en beställning som matchar så bra!

Kommentarer
Postat av: Helena

Det ser jättefint ut! Vilket smart sätt att dela av ett rum!

2008-09-12 @ 20:35:45
URL: http://lillofant.blogspot.com
Postat av: LinSar

Gillar modellen på den här tunikan.Sen det här färdiga resultatet blev kanon fint

2008-09-12 @ 21:08:38
URL: http://www.blogspot.com
Postat av: rino

så fint & ljust du har det!

2008-09-13 @ 10:22:01
URL: http://rinosyr.wordpress.com
Postat av: Anonym

vad fin tunika, du gör jättesnygga applikationer! Har lagt till din i min blogglista, hoppas det är ok!

2008-09-13 @ 12:02:33
URL: http://www.syserine.blogspot.com
Postat av: Maria

Tack allihopa! :-)

Syserine, självklart får du det! Det är bara kul!

2008-09-14 @ 12:12:52
URL: http://mysungar.blogg.se/
Postat av: GOBLIgobli

Ett sånt mysigt syhörn du har!. Vi har också rätt stort v-rum och det här är helt klart en smart idé om man behöver ett "rum" till.

Tack för titten! :-)

2008-09-14 @ 18:10:43
URL: http://gobligoblisyr.blogspot.com/
Postat av: Lucia

Smart, för visst blir man isolerad annars när man sätter sig och syr. Brukar bestämma med min man att när barnen somnat får vi pyssla var och en försig en timme sedan sätter vi oss och tar en fika och pratar.

2008-09-19 @ 00:02:30
URL: http://uplandsgarden.blogg.se/
Postat av: marie

hej!'fina kläder!! och VÄLDIGT smart lösning på syhörna! :)

mvh marie

2008-09-24 @ 21:41:38
URL: http://sistersdesign.blogg.se/
Postat av: Maria

Vilken finurlig lösning på syhörna! Jag som går och drömmer om ett eget syrum. Jag kanske ska försöka dela av något rum jag med. Problemet är bara att våra rum är så små.

2008-12-08 @ 10:33:54
URL: http://mariashemmapyssel.blogg.se/
Postat av: Tabby

Vilka otroligt fina och välgjorda kläder du syr.

2009-01-22 @ 23:06:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0