Äntligen en mössa!

Vet inte riktigt varför jag inte har kommit mig för att sy en mössa tidigare - det är ju så snabbt och enkelt . Det är nog för att jag varit rädd för att det inte skulle bli bra, jag tycker alltid det har varit så svårt att hitta mössor som sitter riktigt bra på barnen. Jag HATAR när de åker runt på huvudet, glider ner i ögonen och har sig! Men efter att ha inhandlat varsin dyr PO.P-mössa till barnen bestämde jag mig för att det nu måste bli ändring på detta - det vore väl fasen om man inte skulle kunna få till det!

Så här är mitt livs första mössor! Det var så kul att sy dem att det blev tre av bara farten. Kommer att behövs en del ändringar på mönstret innan jag blir riktigt nöjd men de jag tycker ändå att det är helt OK för ett första försök. Mössorna är egentligen lite för stora för M men hon la genast beslag på äpplemössan så jag får väl försöka krympa den i tvätten :-) En trött och febrig L tyckte den med stjärna var gosig.



   

Så har jag även kommit mig för att lägga ut lite nytt på Tradera. Ta gärna en titt! Här är några smakprov på vad som är ute.

     

Sambon är på tjänsteresa och har den bra kameran med sig. Hur jag än fotade så gick det inte att få till färgerna... Iallafall så kommer han hem imorgon med den och med tyg som han köpt till mig i Japan! Superspännande!!

Kommentarer
Postat av: Nobelles

Mössorna ser jättemysiga ut! L ser verkligen hängig ut, hoppas hon kryar på sig snart :)!

Gillar den bruna/limegröna kombinationen, tycker annars det är svårt med limegrönt på hösten/vintern.

Vad spännande med tyg ifrån Japan, du måste fota och visa!

Hoppas ni får en trevlig helg!

2008-10-11 @ 22:44:02
URL: http://www.neanobelle.blogspot.com
Postat av: Mari78

Du syr verkligen underbara kläder. Precis så enkla och härliga modeller som jag gillar. Jättemysiga mössor & söta modeller!

2008-10-12 @ 00:17:43
URL: http://mari78.blogg.se/aelsklingsbarn/
Postat av: Bustråden

Mössorna blev ju jättehärliga särskilt den med äpple, gillade setet i lime/brunt.

2008-10-12 @ 08:04:10
URL: http://bustraden.blogspot.com/
Postat av: camilla

toksnyggt! Hittade hit genom dina auktioner på tradera, sökte på "mysungar" på google och google frågade mig om jag menade "musungar" =D haha!

när min dotter på 2 år såg mössorna sa hon "OJ" "wilmas".

2008-10-12 @ 12:05:29
URL: http://nakenfis.se
Postat av: Mysungar

Visst är lime och brunt så snyggt ihop! Tycker att lime är fint till cerise också och brunt är ju fint nästan till allt!



Tack för omtanken, L mår bättre nu. Vi har varit hos doktorn och fått en antibiotikakur idag, så snart är det väl fullt ös igen :-)

2008-10-12 @ 14:53:53
URL: http://mysungar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Åh vad fina! Och jag är inte aaaaaaaalls avundsjuk på din man som har handlat tyger i Japan. Hoppas att ni har samma smak!!



//Kaja

2008-10-12 @ 17:42:01
URL: http://www.kajaochlillakrax.se
Postat av: á Yeliqa

WOW så fina mössor. Förstår att äppelmössan blev omtyckt :)

2008-10-12 @ 18:25:04
URL: http://tokigtalikt.blogspot.com
Postat av: GOBLIgobli

Toppenfina mössor!! Men håller med dig om att inget plagg ger sånt huvudbry över storlek som just mössor! Mycket mystiskt egentligen... :-)

2008-10-12 @ 21:24:57
URL: http://gobligoblisyr.blogspot.com/
Postat av: Mysungar

Hehe, ja det är ju det där med att ha samma smak ;-) Men jag tycker att han lyckades rätt bra ändå för att vara karl ;-) Han köpte jersey som är prickig på ena sidan och randig på den andra, det är liksom två tunna tyger som är ihopstickade på något sätt. Har inte hunnit ta några bilder än men det kommer!



2008-10-14 @ 12:52:02
URL: http://mysungar.blogg.se/
Postat av: Karolina

Jahaaa....då hade man fått en konkurrent på mössor då...lika bra att gräva ner sig ;-)...skämtar bara...JÄTTEFINA! /Karolina

2008-10-15 @ 13:23:11
URL: http://esterochkonrad.blogg.se/
Postat av: Mysungar

Karolina, när det gäller mössor spelar jag inte på långa vägar i samma division som du! :-)

2008-10-16 @ 10:11:13
URL: http://mysungar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0