Inventerat tygförrådet

Fick en fråga om vilka färger jag har och bestämde mig för att inventera mitt tygförråd. Plockade ihop de tyger som det var hyfsat mycket kvar av - ooops, det blev visst några stycken :-)

image59

image60

Kommentarer
Postat av: Karolina

Ååååååhhhh, ja nu blev jag avundsjuk. Vart köpte du dem? Jag sitter och bläddrar i alla dessa prover överallt ifrån och det är sååå svårt att bestämma sig. Både pris och kvalitet ska ju stämma. /Karolina

2008-02-07 @ 10:04:42
URL: http://esterochkonrad.blogg.se
Postat av: Maria

Ja, visst är det svårt att hitta fina tyger till bra priser! Jag älskar Hilcos velour men tyvärr är den så himla dyr (har lite svårt att hålla mig ifrån den ändå). Jag har köpt mina tyger på en mängd olika ställen: mestadels lokala tygaffärer, bor ju inte så långt ifrån Tygriket heller så om man kör en bit kan man hitta fina och billiga tyger.

Har du några tips på bra ställen att beställa ifrån?

2008-02-07 @ 12:15:53
URL: http://mysungar.blogg.se
Postat av: Karolina

Min muddväv ,den randiga har jag köpt på en butik här i stan. Jofotex ,Nea,MMH,E-slöjd,Stoff och Stil,Gittes,och en grossist.Annars är det i stan jag köper men här är det färgtorka på velour. Privat har jag köpt av någon också ibland. Jag vill ju ha en fin kvalitet på det och inte nå´t sladdertyg.Gäller även muddväv och interlockjersey. Jag tycker ibland att Hilcos varit lite tuffsig i velouren? Upplever du det?
Vill du att jag ska köpa ut muddväv åt dig? de finns i fler färger än jag lagt ut på bloggen. /Karolina

2008-02-07 @ 13:06:03
URL: http://esterochkonrad.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0