Julklappstunika

Fick en förfrågan om att sy ett set med lite jultema. Beställaren ville gärna ha ett paket som applikation. Med den snygga matta nattsvarta Hilcovelouren som bas sydde jag den här tunikan. Ville få till lite 3D-klänsla på applikationen så jag valde en bild på ett paket i perspektiv. Sydde sömmar för att markera kanterna på paketet och snörena. Effekten blev jättehäftig mot den svarta velouren, kunde inte riktigt fånga den på bild men jag lovar att det ser läckert ut ;-)



Beställningar, beställningar och beställningar - det är vad jag syr just nu! Känns både kul och ärofullt att så många vill ge bort Mysungarkläder i julklapp! Hade hoppats hinna sy till några fler Traderaauktioner också men det blir nog lite väl körigt. Jag jobbar varje dag nu och dessutom är det så mycket annat man ska hinna med så här i juletider. Förhoppningsvis hinner jag iallafall sno ihop några nya klänningar till mina egna små mysungar :-)


Här är några bilder på de senaste beställningarna jag har sytt!


Velourset med limegrön Barbasköntunika och svarta puffbyxor i stl 116.



Tunika i underbar tryckt velour från A&H stl 116.


Landskapstunika med röda kantband stl 110/116.


Velourtunika i A&H:s fantastiska velour med mörkrött stjärntryck stl 110/116.

   
Ett läckert stjärnset i den ljusrosa velouren med orangea stjärnor. Kortärmad singoalla med limegröna kantband och puffbyxor med knapphålsresår i midjan, stl 86/92. Fick en härlig bild på en nöjd liten tjej som provar sina nya kläder. Tack så mycket för den fina bilden!

RSS 2.0